Pogoji poslovanja

Pravila pod katerimi poslujemo z vami, za vašo zaščito.

Pravila za Vašo zaščito, ki določajo poslovanje z Vami in smo jih oblikovali na podlagi zahtev inšpekcijskih organov

  1. Pogodbo podjetje Kreativa, Nejc Volarič s.p. in potrošnik skleneta na podlagi e-mail sporočila, pri katerem ponudnik pošlje svojo ponudbo, potrošnik pa s povratnim mailom potrdi ponudbo in to je podlaga za izvedbo analize.
  2. Račun v pdf obliki potrošnik dobi v prilogi v e-mail sporočilu, poleg končane analize, ki jo prav tako dobi po e-mailu v Excel datoteki. Potrošnik plača preko UPN obrazca v fizični obliki na poštnem okencu ali preko spletne banke. Rok dobave se začne z dnem, ko potrošnik pošlje potrditveni e-mail in je odvisen od dogovora in traja od 7 do 21 dni.
  3. Dodatnih stroškov komunikacijskega sredstva, ki omogoča sklepanje pogodbe na daljavo ni, saj komunikacija poteka preko e-maila in mobilnega telefona.
  4. Ponudba paketov in njihove cene so veljavne do spremembe cenika, v vsakem primeru pa velja ponudba in cena, ki je bila sprejeta s potrditvenim e-mail sporočilom potrošnika o sprejetju ponudbe. Če se kasneje (tokom poteka analize) cenik spremeni ostane tista cena, ki je bila sklenjena s potrditvenim e-mail sporočilom.
  5. Koraki, ki vodijo do sklenitve pogodbe: 1. Povpraševanje potrošnika: potrošnik pošlje e-mail sporočilo in nas obvesti o svoji potrebi.; 2. Posredovanje ponudbe: Potrošniku odgovorimo na e-mail sporočilo in mu pošljemo ponudbo z rokom izvedbe oz. več različnih ponudb ob različnih rokih izvedbe.; 3. Potrditev ponudbe: Potrošnik pošlje e-mail sporočilo s katerim potrdi strinjanje s ponudbo oz. si izbere ponudbo glede na rok izvedbe.
  6. Sklenjena pogodba bo shranjena in dostopna tako na našem kot potrošnikovem e-mail računu, saj je sklenjena v obliki e-mail sporočil.
  7. Tehnološka sredstva, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila: potrošnik preden potrdi ponudbo dobi natančno opisano ponudbo s cenami in roki izvedbe, načinom dostave analize, vsebino analize, pogleda si jo lahko tudi slikovno na naši spletni strani, tako da ima vse potrebne informacije pred oddajo naročila. V kolikor zazna kakšno napako nejasnost nas lahko obvesti po e-mailu in dilemo razrešimo. Šele nato, ko je dilema razrešena pošlje potrditveni e-mail, ki označuje sklenitev pogodbe.
  8. Pogodbo je možno skleniti v slovenskem in angleškem jeziku.
  9. V skladu s 43.č členom Zakona o varstvu potrošnikov potrošnik ne more odstopiti od pogodbe, saj je predmet storitve izdelek, ki je izdelan po natančnih navodilih potrošnika in je prilagojen njegovim osebnim potrebam.

Še vedno ne veste kako se lotiti statistične obdelave podatkov?

 

Se nimate časa učiti postopkov statistične obdelave?

 

Se mučite s programom SPSS?

 


 

 

Mi imamo rešitev – sistem V. A. P.

 ZAUPAJTE STROKOVNJAKOM!

Statistik.si™ v številkah:

810

IZDELANIH ANALIZ

Izdelali smo preko 810 raziskav in statističnih analiz za fizične in pravne osebe.

15.747 ur

PRIHRANJENEGA ČASA

Naše stranke so prihranile skupaj več kot 15.747 ur ukvarjanja z raziskavami in statističnimi analizami.

202.500 €

PRIHRANJENEGA DENARJA

Naše stranke so prihranile skupaj več kot 202.500 € stroškov, ki bi jih sicer imele zaradi ukvarjanja z raziskavami in statističnimi analizami. Da živciranja, skrbi, slabe volje sploh ne omenjamo.